Doble sessió de teatre amateur a la Llagosta

Es tracta de l'adaptació d'una obra de B. Priestley estrenada l'any 1937

Cultura

Nanocosmosa teatre
Nanocosmosa teatre

La Llagosta

oble sessió de teatre a la Llagosta amb el grup Nanocosmos. Aquest col·lectiu de l'escena amateur del poble interpretarà La herida del tiempo perdido, del dramaturg britànic B. Priestley, en la seva adaptació realitzada per Carme Vilar.

La primera de les representacions de Nanocosmos serà el dissabte mentre que la segona es durà a terme el diumenge. Ambdues seran a les 18 h al Centre Cultural. Les entrades es podran aconseguir a Ferretería Ramacciotti, al carrer de Sant Josep i a Àreamania, a l'avinguda del Primer de Maig.

Es tracta d'una obra en tres actes estrenada l'any 1937 que narra les vicissituds d'una família anglesa que viu en un barrials afores de Londres a principis del segle XX.

Pel que fa a la companyia llagostenca, va néixer l'any 1997 amb l'objectiu de promocionar la cultura i especialment el teatre al poble. Des d'aquesta òptica, Nanocosmos treballa en la producció i difusió de les arts escèniques a través de textos clàssics i contemporanis. Així mateix, les propostes de la companyia, basades en el teatre de text, incorporen diferents llenguatges escènics com la música, la dansa i l'audiovisual.

Edicions locals