El PSC del Vallès Oriental tria els seus candidats per al Parlament

Montserrat Tura i Jordi Terrades encapçalen el grup vallesà

Política

Les molletanes Montserrat Tura i Mireia Dionisio i el regidor paretà Sergi Mingote seran candidats del PSC del Vallès Oriental en les properes eleccions al Parlament, que se celebraran el 28 de novembre.

El consell de Federació dels socialistes vallesans ha aprovat per unanimitat la proposta de candidatura elaborada pel comitè de llistes de la Federació, que va ser presentada per la secretària d’Organització, Esther Garcia. “Des del PSC del Vallès Oriental apostem per l’experiència i la impecable trajectòria de la Montserrat Tura i en Jordi Terrades, i també per l’empenta, la il·lusió i la demostrada capacitat de treball dels altres candidats”, va assegurar Garcia. “La candidatura que presentem representa l’esforç, la constància i la defensa del projecte socialista a la nostra comarca i arreu de Catalunya”.
Així doncs, la candidatura socialista de la comarca per a les eleccions al Parlament de Catalunya, que se celebraran el proper 28 de novembre, l’encapçalen l’actual consellera de Justícia i membre de l’executiva nacional, Montserrat Tura, i el diputat i també membre de l’executiva nacional, Jordi Terrades. La regidora molletana Mireia Dionisio i el paretà Sergi Mingote formen part també de la candidatura, que, en les properes setmanes, el Consell Nacional del PSC aprovarà definitivament.

Edicions locals