L'Ajuntament i l'Institut Marina premien els millors treballs de recerca de Batxillerat

Els guardonats en la temàtica llagostenca han reflexionat sobre la creació d'un despatx d'advocats al poble

Societat

Els guardonats, la directora de l'IES Marina i l'alcalde Óscar Sierra
Els guardonats, la directora de l'IES Marina i l'alcalde Óscar Sierra | Ajuntament de la Llagosta

L'Institut Marina i l’Ajuntament de la Llagosta van lliurar el dia de Sant Jordi els premis als millors treballs de recerca dels alumnes de segon de Batxillerat.

En total, van ser quatre els premis concedits. El millor treball de temàtica llagostenca va ser Jerico Advocats - Creació d'un despatx d'advocats a la Llagosta, de Diego Carmona i Emma Hermosilla. En altres temàtiques, el millor treball va ser per a Xula - Xof, de Jubal Edo.

Els tres estudiants van rebre un diploma, una tauleta electrònica i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Pel que fa al tercer treball premiat, va ser per L'homosexualitat i l'animació 2D, de Noelia Domínguez. El quart treball premiat va ser per a l'alumna Laia Jordà pel seu treball La influència d'Instagram sobre el desenvolupament de la bulímia nerviosa. Aquests premiats també van rebre un diploma de reconeixement i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

El lliurament dels premis va tancar la festa de Sant Jordi organitzada per l’Institut Marina, durant la qual també es va fer entrega dels premis dels Jocs florals del centre i que va comptat amb l'assistència de l'alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

Edicions locals