Tot a punt a la Llagosta pel dia del llibre i la rosa

La deixalleria llagostenca torna a participar en aquesta cita cultural

Cultura

Sant Jordi 2018
Sant Jordi 2018

La Llagosta

Sant Jordi ve aquest any carregat d'activitats, paradetes, roses i llibres.

La plaça d'Antoni Baqué serà el punt neuràlgic de la diada amb tot un seguit d'actes organitzats per la Biblioteca de la Llagosta que començaran a partir de les 15.30 h amb una fira de revistes.

A les 18 h, Puri Ortega realitzarà l'Hora del Conte especial de Sant Jordi i a les 18.30 h, es durà a terme l'entrega de premis del Concurs de punts de llibre de Sant Jordi.

Les activitats seguiran a les 18.45 h amb la lectura de poemes, a càrrec dels integrants del Taller de poesia de la Biblioteca.

A la plaça d'Antoni Baqué també hi participaran nombroses entitats com l'AMPA de l'Escola Gilpe, Aspayfacos, la Llagosta Club de Ball, el Club Bàsquet la Llagosta, el Club BTT Bikers la Llagosta, els Animalets, la Resistència Literària i el Trikijocs.

Sant Jordi amb la deixalleria

Ja els dies previs i posteriors a la cita, de divendres a dimecres, la deixalleria del municipi se sumarà a la diada amb el Deixallibres, una proposta que vol allargar la vida útil dels llibres i mitjançant la qual les persones usuàries d'aquest servei poden trobar llibres usats en bon estat.

Aquesta iniciativa del Consorci de Residus del Vallès Oriental ja ha aconseguit recuperar prop de 34.000 exemplars en nou anys. Això ha permès evitar l'emissió a l'atmosfera de 5.430 kg de CO2.

Contes i música en família

Sant Jordi seguirà el dissabte 27 d'abril a la Biblioteca amb una proposta per als infants menors de 5 anys. Un Conte al Sac explicarà la història musicada Contes per a la princesa, Sant Jordi i el Drac.

Edicions locals