El govern municipal denega 10 llicències de terrassa de 44 bars sol·licitants

Es tracta d'un 22% de les demandes, és a dir, més d'una cinquena part de les sol·licituds

Societat

Cadires de terrassa
Cadires de terrassa

La Llagosta

Les llicències de terrassa de bar estan sent un tema recurrent en les darreres juntes de Govern Local de la Llagosta. Des de fa un mes, aquesta temàtica apareix indefectiblement dins dels punts a tractar en l'apartat d'Obres i Via Pública de l'òrgan de govern del municipi.
 

"Ens van sol·licitar llicència 44 establiments i se'n van denegar 10 per falta de pagament", expliquen des del consistori. Es tracta d'un 22% de les demandes, és a dir, més d'una cinquena part de les sol·licituds no van poder accedir a la llicència de terrassa per no haver pagat, però alguns comerciants asseguren que en realitat hi ha mala gestió per part del consistori i, per això, no han pagat. Per altra banda, en l'última setmana, dels 10 establiments als quals s'havia denegat la llicència, en dos casos ja se'ls ha aprovat la sol·licitud i, per tant, s'han reduït fins al 18% les denegacions.

No és estrany que sigui ara quan l'Ajuntament llagostenc decideixi si els establiments del poble poden comptar amb un espai a la via pública o no. L'arribada del bon temps fa que alguns bars i restaurants vegin una oportunitat de negoci en oferir els seus serveis a l'aire lliure.

Edicions locals