Jorge Sabanza serà el cap de llista de Ciutadans a les eleccions municipals de la Llagosta

El regidor de Ciutadans considera necessari un canvi de govern per a millorar la vida dels veïns

Política

Jorge Sabanza
Jorge Sabanza | Cs

La Llagosta

Jorge Sabanza, regidor de Ciutadans a la Llagosta, ha confirmat que repetirà com a cap de llista per a les pròximes eleccions municipals del maig. Segons afirma la formació, el que també és portaveu de la formació al municipi baixvallesà, ha estat escollit pel partit aquest dimarts.

"Ciutadans torna a confiar amb Jorge Sabanza com candidat a l'alcaldia de la Llagosta", expliquen des de la formació.

Sabanza de 55 anys és regidor i portaveu de Cs des de 2015, quan el partit va obtenir 663 vots, el 12,37% de l'escrutini municipal.

"La Llagosta necessita passar de l'actual govern a un de nou que treballi per millorar la vida dels veïns sense excepció", ha explicat Sabanza que ha afegit que cal "implementar mecanismes de participació ciutadana de manera transparent i honesta".

Així mateix el cap de llista confia en "convertir La Llagosta en un referent comercial i industrial de la comarca" i insisteix en la necessitat de "treballar per a les persones més vulnerables i per aquells col·lectius en risc d'exclusió social creant llocs de feines dignes". De la mateixa forma, tot i abstenir-se recentment en una moció presentada pel PP i la PAH en aquesta línia, Sabanza demana augmentar "el nombre de pisos de lloguer social".

Per últim i com ja ha expressat en nombroses ocasions en el marc del ple de la Llagosta, el regidor de Ciutadans ha fet una crida a "implementar mecanismes i accions pertinents per aconseguir una millorar substancial de la neteja, la seguretat i l'accessibilitat dels carrers llagostencs".

Edicions locals