Toni Cubel critica la inacció del govern municipal en la presentació de la candidatura de La Llagosta en Comú

La diputada Aïna Vidal va participar en l'acte i va elogiar la feina feta des del partit d'esquerres en l'anterior mandat

Política

Toni Cubel critica la inacció del govern municipal en la presentació de la candidatura de La Llagosta en Comú
Toni Cubel critica la inacció del govern municipal en la presentació de la candidatura de La Llagosta en Comú

La Llagosta

La Llagosta En Comú +LLAGOSTA va celebrar el passat diumenge el seu primer acte de campanya de cara a les municipals del maig. A l'esdeveniment celebrat a la plaça de les Cultures hi van intervenir la diputada Aïna Vidal i el cap de llista per a la formació Toni Cubel que va definir la trobada com un espai per donar veu a "la Llagosta oblidada".

Així mateix, segons va explicar Cubel, la seva formació vol acabar amb la inacció de l'actual govern municipal del PSC. "Podem passar per molts racons del municipi i tenir la sensació que la Llagosta està abandonada a la seva sort, que només es cuida del carrer de l'Estació, de la rambla i poc més i existeix una altra Llagosta, que és aquesta, com altres carrers i places", afirmava el cap de llista.

Per a Cubel, la Llagosta té dos models, un que governa pensant en el curt termini encarnat en Óscar Sierra, i un altre que pensa a diverses "generacions vista, on totes les forces que vulguin sumar per fer polítiques progressistes i de transformació seran benvingudes".

Per la seva banda, la diputada per En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, va elogiar el treball de La Llagosta en Comú des de les institucions –encarnada aleshores per ICV- a la qual va definir com un "referent en molts temes, com en treball, en pensions, en educació pública, en defensa de les dones i també del col·lectiu LGTBI, en termes de defensa d'un model territorial diferent".

A més Vidal va criticar tant als partits que no han volgut derogar temes com la reforma laboral, com a les formacions catalanes que han bloquejat el Congrés i han fet que acabi el mandat.

Per últim, al'acte es van presentar les vint persones que formen part de la candidatura de +LLAGOSTA a les eleccions municipals del 26 de maig. Seguint a Antonio Cubel hi ha Eva Miguel, Natalia Britcha, Ana Belén Cazorla, Jesús Escobar, Dolors Íñiguez, María Arjona, Daniel Pindado, Jesús Ríos, Mari Ángeles Martín, Núria Cubel, Laura Isabel Picón, José Sánchez, César López, Miguel Pajares, Estela Panicello, Alberto López, Plácida Millán, María Dolores Franco i Inocencio Jaramillo.

Edicions locals