JxCat la Llagosta vol atraure la indústria farmacèutica a la Llagosta

El nou cap de llista durà a terme una campanya basada en l'eix social

Política

Antoni Arenas
Antoni Arenas

La Llagosta

Antoni Arenas s'ha posat al capdavant de la llista de Junts per Catalunya, formació de l'espai del PDeCAT a la Llagosta per a les pròximes municipals, el candidat ja ha llençat algunes de les propostes que regiran la seva campanya.

"Al Vallès Oriental tenim el pol farmacèutic més important de Catalunya, que genera llocs de treball de qualitat. Aprofitem-ho per crear una dinàmica d'I+D i inversió a la Llagosta", explica Arenas.

Així, segons el cap de llista, la Llagosta ha d'anar de la mà de la Generalitat. "Can Baqué i el nou CAP no haurien estat possibles sense la Generalitat i la Diputació, que són dos organismes que governa el PDeCAT", diu el de JxCat, qui afegeix que, amb tot, "la Llagosta estarà sempre per davant de Madrid o Barcelona".

Arenas va arribar al partit el 2016 amb la desaparició de Convergència. "Sé que per a molta gent som el partit de les retallades, però jo faré una campanya amb un clar eix social sense renunciar al nacional" afirma.  "No pot ser que hi hagi municipis a la zona que ens doblin en renda per càpita, com l'Ametlla, i que  tinguin un 6% d'atur mentre aquí és del 13%", conclou.

Edicions locals