EL PSC de la Llagosta reivindica els últims quatre anys de mandat en la presentació pública de la seva llista electoral

La formació socialista de la Llagosta va criticar durament l'anterior gestió municipal d'ICV-EUiA en l'acte que va tenir lloc a l'IES Marina

Política

PSC la Llagosta
PSC la Llagosta

La Llagosta

Davant de més de 100 persones el PSC de la Llagosta va presentar públicament a l'IES Marina el passat divendres la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig.

Sota el lema d'"El canvi a millor", la sala Àgora de l'institut llagostenc va veure intervenir a Marc Ruiz, secretari d'Organització de les Joventuts del PSC al Vallès Oriental i número 8 a la llista, Conchi Jiménez, regidora d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de la Llagosta i número 2 a la candidatura, i Óscar Sierra, alcalde del municipi.

Va ser un acte per als convençuts en el qual es va resumir la feina feta durant el mandat de Sierra, i tot i la voluntat de celebració de l'esdeveniment, els diferents ponents no van escatimar en crítiques a l'oposició.

"Quatre anys no han estat suficients per reprendre el nostre treball", afirmava Jiménez en una clara al·lusió a l'anterior govern d'ICV-EUiA. "Ens van fer fora de l'Ajuntament el 2011 encara que havíem guanyat les eleccions", afirmava la regidora.

Fins i tot, Sierra es va permetre el que va titllar de joc de màgia. "Que cadascú pensi en una obra que s'ha fet a la Llagosta", deia davant d'un públic plenament entregat i on la majora de persones eren d'edat avançada. "Estic segur que podré endevinar quin govern ha dut a terme aquesta millora per al poble", afegia Sierra. El joc en el qual l'alcalde va demanar la col·laboració del públic, tenia truc, ja que en els  últims 36 anys el PSC ha governat 32 anys a la Llagosta.

L'esdeveniment també va servir per explicar quines seran les línies de futur que seguirà la formació socialista. La remodelació de la masia de Can Baqué i les obres del nou ambulatori van ser els dos projectes més esmentats durant tot l'acte.

Per últim, l'esdeveniment va concloure amb la presentació, una per una, de les 25 persones que conformaran la candidatura encapçalada per Óscar Sierra. Entre els noms més destacats hi ha el jugador internacional d'handbol Antonio García Robledo, que serà el número 7, o l'exalcalde Antonio Rísquez que serà el 17è a la candidatura.

Sierra va destacar la renovació que suposava una llista "amb molta gent jove", i va recalcar que per poder elaborar la candidatura "no hem tingut cap problema". "Sabem que altres grups tenen moltes dificultats per poder arrossegar a la gent al seu projecte i trobar 25 persones per a les seves llistes", deia l'alcalde.

Edicions locals