S'aproven definitivament dos protocols contra l'assetjament a la Llagosta amb l'abstenció d'ICV

El ple també va aprovar el Manifest del Dia Internacional de les Dones 2019

Societat

Ple de la Llagosta
Ple de la Llagosta

La Llagosta

El darrer ple ordinari de la Llagosta celebrat el dijous va estar marcat, en bona part, pels temes socials. Els grups polítics llagostencs van aprovar de forma definitiva el protocol d'assetjament sexual per raó de sexe i el protocol d'actuació en cas d'assetjament laboral i sindical.

Ambdós protocols que havien estat aprovats de forma temporal en el passat ple, van passar a la fase d'al·legacions amb les consegüents esmenes d'ICV. Segons va informar Conchi Jiménez, regidora d'Hisenda de l'Ajuntament, la mesa de treball dels protocols va desestimar les al·legacions.

Amb això es va procedir a la votació i els protocols van quedar aprovats amb l'abstenció d'ICV. Eva Miguel, del grup en qüestió va demanar que les al·legacions proposades pel seu grup es tinguessin en compte de cara a pròximes renovacions dels protocols, però Jiménez va assenyalar que aquest havien estat aprovats per una taula de sindicats i persones expertes, i per tant, aquesta demanda no tenia fonament.

A més a més el ple també va servir per aprovar el Manifest del Dia Internacional de les Dones de 2019 impulsat per l'Ajuntament. Votat afirmativament per tots els grups, des de l'oposició es va criticar que el document es votés passat el 8 de març.

Edicions locals