La Llagosta viu tres incendis en menys de 24 hores

Segons informen des de Bombers, en cap dels casos es van produir ferits

Societat

Bombers
Bombers

La Llagosta

Bombers de diferents parcs van treballar en l'extinció de tres incendis que van tenir lloc a la Llagosta en menys de 24 hores el dimecres i el dijous.

El primer dels incendis va ser detectat a les 21.06 h en unes barraques i horts propers al quilòmetre 8,5 de la C-17 i a un pàrquing de camions. En aquest cas el foc estava controlat a les 22.30 h i totalment apagat vora les 23 h. En l'extinció de l'incendi van treballar bombers dels parcs de Mollet, Santa Coloma i del comandament de la regió.

El segon dels focs es va produir a les 22.03 h mentre es treballava en l'extinció de l'incendi a la C-17. "Va ser en el carrer Gaudí número 42 i en aquest cas també es tractava d'unes barraques", diuen des de bombers. El foc va ser apagat per efectius de Mollet, Granollers i Badalona.

L'últim dels focs es va declarar el dijous a les 13.49 h al costat de l'estació de Renfe. Aquí l'incendi va afectar 20 metres quadrats de matolls i en la seva extinció van treballar cossos de Bombers de Mollet i del comandament de la regió.

Segons informen des de Bombers, en cap dels casos hi va haver ferits.

Edicions locals