Impagaments, bars i terrasses a la Llagosta

Es denega la llicència a set establiments del municipi, el 10% dels bars de la Llagosta

Societat

Ajuntament de la Llagosta
Ajuntament de la Llagosta

Arriba el bon temps, i amb l'augment de les temperatures les terrasses dels bars s'omplen. Són molts els establiments que demanen aleshores la seva llicència per poder posar taules i cadires al carrer.

És per aquest motiu que no deixa de ser sorprenent que durant la passada junta de Govern de la Llagosta, es decidís denegar la llicència de terrassa a set establiments del municipi. "Que en un poble amb 90 bars al voltant d'un 10% se'ls denegui la llicència és d'allò més normal", afirmen des de l'Ajuntament. "Es tracta de bars que no paguen i quan arriba el bon temps corren a posar els seus comptes en regla", afegeixen.

Des d'un dels bars afectats ubicat a l'Avinguda de l'Onze de Setembre, la versió es ben diferent. "Hi ha un descontrol absolut per part de l'Ajuntament en el pagament de l'impost de terrasses", afirma el propietari. "Jo ja havia pagat i em van venir a reclamar... vaig anar a l'Ajuntament i em van donar a la raó", assevera. En el seu cas paga 380 euros en total per tenir quatre taules al carrer durant sis mesos.

En un altre cas a la plaça Anna Frank situen en 3.000 euros la quantitat que paguen per tenir servei a l'exterior. "És un preu massa elevat", consideren.

Segons l'ordenança municipal per cada metre quadrat de via pública ocupat es paguen 6 euros mensuals, sempre que el pagament sigui anual. Si el pagament és mensual són 8 euros.

Edicions locals