Antoni Arenas serà el nou candidat de Junts per Catalunya a la Llagosta

Mireia Egea, una de les figures més destacades del partit del municipi, abandona la primera línia política

Política

Antonio Arenas
Antonio Arenas

Després d'un procés de primàries obert, Antoni Arenas ha estat escollit com a candidat de Junts per Catalunya a la Llagosta per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. "Arenas ha obtingut les signatures necessàries per part dels associats del PDeCAT", expliquen des del partit. Afegeixen que el cap de llistes ara ha de ser confirmat per l'assemblea, però "és l'únic candidat que s'ha presentat, i té els avals necessaris".

Segons la formació llagostenca, Arenas és enginyer en una multinacional i ha estudiat Ciències Polítiques. "Amb ell esperem renovar i augmentar la confiança de la gent a Junts per Catalunya", afirmen des del PDeCAT.

D'aquesta manera queda confirmat el relleu de Mireia Egea, qui ha estat durant més de 15 anys regidora de les múltiples marques electorals de l'àmbit del PDeCAT i que durant l'últim mandat ha estat regidora de Salut Pública i Educació.

"No em torno a presentar perquè porto des dels 25 anys essent regidora i ara visc a la demarcació de Girona, per tant, ha arribat l'hora del relleu definitiu", ha explicat Mireia Egea que forma part del partit des dels 18 anys.

Edicions locals