Óscar Sierra: 'Antonio García Robledo pot aportar innovació a la Llagosta i convertir-la en un municipi capdavanter en l’esport'

Antonio García Robledo és campió del Món amb la selecció espanyola d'handbol i actual jugador del primer equip del Balonmano Granollers

Política

Antonio García Robledo
Antonio García Robledo

La Llagosta

El dijous de la setmana passada el PSC de la Llagosta va fer públic en una assemblea que va agrupar a més de 60 persones els candidats que acompanyaran a Óscar Sierra, actual alcalde de la Llagosta, en les pròximes eleccions del 26 de maig i que es presentarà aquest divendres a les 19.30 h a l'IES Marina

Entre les persones de la llista electoral conformada per 12 dones i 13 homes, el nom més destacat per la seva projecció pública és el de l'esportista llagostenc Antonio García Robledo, campió del Món amb la selecció espanyola d'handbol i actual jugador del primer equip del Balonmano Granollers.

"Conec a l'Antonio perquè vam anar junts a l'escola i és molt bona gent i una persona molt propera al poble", explica Sierra. Per a l'alcalde l'esportista que serà el número 7 de la candidatura pot aportar innovació al poble, "ja que ha jugat a equips d'altres països com Dinamarca i coneix com és la vida pública allí". "A més de tenir coneixement de llengües i una ment oberta, creiem que el seu fitxatge pot servir per emular-nos als dos municipis capdavanters en l'àrea de l'esport: Granollers i Mollet", determina Sierra.

Pel que fa a la resta de la candidatura, sis dels set regidors que té actualment el PSC a l'Ajuntament de la Llagosta figuren en els primers llocs de la llista. L'única persona que abandona les primeres posicions serà l'edil d'Urbanisme, Raúl Valero, que anirà de número 12, perquè segons la formació "ha decidit deixar la primera línia política i deixa pas a les noves generació". D'igual forma, Óscar Sierra destaca la joventut de la candidatura i la seva pròpia joventut, ja que és "un dels alcaldes més joves de la zona".

L'actual regidora d'Economia i Hisenda i Igualtat, Conchi Jiménez, és la número dos i la segueixen Fran Ruiz, Jordi Jiménez, Antonia Illescas, Mariano García, Antonio García, Marc Ruiz, Melania Beltrán, Judith Robles, Nuria Guerrero, Raúl Valero, Isabel Rodríguez, Luis Ortí, Inma Buades, Tere Ventura, Antonio Rísquez, Víctor Alcaide, Isabel Galiano, David Urdiales, Leonor Sabaté, Sergio Caballero, María Gaona, Benito García i María Ángeles Bernabéu.

Amb aquest equip, el PSC espera obtenir més regidors que en les anteriors eleccions. "Farem una campanya totalment transparent en la que explicarem la gestió que hem fet en els darrers temps", conclou Óscar Sierra.

Edicions locals