La Concòrdia perd el lideratge en caure amb contundència a la pista del Ripollet (5-2)

Les llagostenques ara mateix són segones amb 52 punts

Esports

Actualment, el CD la Concòrdia té 52 punts
Actualment, el CD la Concòrdia té 52 punts

Nil Artiaga

Derrota contundent i força inesperada del CD la Concòrdia dissabte a la pista del FS Ripollet, equip que havien eliminat anteriorment a la Copa Catalunya.

Aquest resultat fa que les llagostenques perdin el lideratge de la Segona Divisió Nacional (són segones amb 52 punts), ja que el seu antic perseguidor, el Mecanoviga, no va deixar escapar el triomf a la pista del Vallirana, i ara mateix és primer a la classificació amb 53 punts.

Contra el Ripollet, les noies de Dani Mosteiro començarien encaixant l'1-0 a la primera part, però empatarien abans del descans amb un gol de Villa (1-1).

A la segona meitat es va tornar a avançar el conjunt ripolletenc i, a partir d'aquí, va encarrilar el partit amb dos gols més (4-1). Villa va tornar a marcar després per reduir les diferències (4-2), tot i que ja no seria suficient. Les locals, tot seguit, farien el definitiu 5-2.

El pròxim cap de setmana, les llagostenques rebran al CEM Turó el Joventut Elx, que en l'última jornada va derrotar el Xaloc Alacant.

Edicions locals