El PSC de la Llagosta presenta la seva llista amb la novetat d'Antonio García Robledo

Antonio García Robledo és campió del Món amb la selecció espanyola d'handbol i actual jugador del primer equip del Balonmano Granollers

Política

PSC la Llagosta
PSC la Llagosta

La Llagosta

La tarda de dijous l'Assemblea local del PSC de la Llagosta va fer públic els noms que acompanyaran a Óscar Sierra, actual alcalde de la Llagosta, en les pròximes eleccions del 26 de maig.

Entre els noms més destacats hi ha el de l'esportista llagostenc Antonio García Robledo, campió del Món amb la selecció espanyola d'handbol i actual jugador del primer equip del Balonmano Granollers, que serà el número 7 de d'una candidatura formada per dotze dones i tretze homes.

Així mateix, Sis dels set regidors que té actualment el PSC a l'Ajuntament de la Llagosta figuren en els primers llocs de la llista. L'edil d'Urbanisme, Raúl Valero, és el número 12, perquè segons la formació "ha decidit deixar la primera línia política".

L'actual regidora d'Economia i Hisenda i Igualtat, Conchi Jiménez, és la número dos i la segueixen Fran Ruiz, Jordi Jiménez, Antonia Illescas, Mariano García, Antonio García, Marc Ruiz, Melania Beltrán, Judith Robles, Nuria Guerrero, Raúl Valero, Isabel Rodríguez, Luis Ortí, Inma Buades, Tere Ventura, Antonio Rísquez, Víctor Alcaide, Isabel Galiano, David Urdiales, Leonor Sabaté, Sergio Caballero, María Gaona, Benito García i María Ángeles Bernabéu.

 

Edicions locals