A concurs la gestió de l'Escola Municipal de Música de la Llagosta

L'Escola Municipal de Música de la Llagosta suposarà una inversió de 47.442 euros per a l'Ajuntament si els alumnes inscrits són més de 90

Societat

Aula de l'Escola Municipal de Música de la Llagosta
Aula de l'Escola Municipal de Música de la Llagosta | Aj. la Llagosta

La Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta ha anunciat que treu a concurs la gestió de l'Escola Municipal de Música ubicada al Centre Cultural de Can Pelegrí. Segons informa el consistori, actualment aquest servei és gestionat per Musicoop SCCL des de 2015. En l'anterior contracte públic estava contemplada la gestió durant un període de tres anys més un de prorrogable que vencerà el pròxim 1 de desembre.

El nou contracte públic serà per un període de dos anys amb possibilitat a dues pròrrogues.

L'anunci d'aquesta contractació estipula que l'Escola de música del municipi haurà de comptar amb un mínim de sis docents titulats en música més una persona dedicada a l'administració.

Aquesta despesa suposarà una inversió anual de 82.802,18 euros, és a dir, de 165.604,36 en els dos anys de contracte mínims. Així mateix, el consistori calcula en 35.360 euros els beneficis que es poden obtenir de les quotes pagades pels alumnes sempre que aquest rondin entre els 90 i els 100 alumnes.

D'aquesta forma l'Escola Municipal suposarà una inversió directa per a l'Ajuntament llagostenc de 47.442,18 euros anuals. Entre les despeses es comptabilitzen 2.000 euros que es dedicaran anualment a l'adquisició de nous instruments propietat del centre.

Per altra banda, segons la proposta de concurs públic es valorarà la realització d'activitats complementàries, l'oferta de formació per a persones adultes, la música per a infants, els tastets d'instruments, els tallers de música a la ciutat o les activitats que relacionin música i salut.

Edicions locals