L'Ajuntament de la Llagosta realitzarà obres a la nau del carrer San Llorenç

L'obra de la nau on hi ha material de la Brigada Municipal suposarà una inversió de 135.723 euros

Societat

Nau industrial carrer San Llorenç, 17
Nau industrial carrer San Llorenç, 17

La Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta ha fet públic el concurs del projecte de rehabilitació de la nau industrial de la qual és propietària al carrer de Sant Llorenç número, 17. L'obra tindrà un preu de 135.723 euros que sortiran d'una partida dels Pressupostos Generals Municipals.

El passat mes de desembre es coneixia que el consistori tenia intenció de remodelar aquest espai on actualment hi ha material de la Brigada Municipal. "No és on tenen el vestuari o el taller", afirmava el consistori. Es tracta d'un emplaçament de 115 metres quadrats construït el 1992 on hi ha "maquinària i material variat com la paella que s'utilitza per a la festa major", afegia el consistori.

Segons el projecte tècnic d'aquesta remodelació, els arranjaments es duen a terme perquè hi ha "problemes d'estabilitat en els murs de tancament i escletxes en sentit vertical a les parets". És per això que l'obra consistirà a enderrocar el forjat de l'edifici i en realitzar tasques de manteniment tant a l'interior com a l'exterior. Així mateix es portaran a terme tasques de neteja i es substituiran les finestres que hi ha a la teulada. Per últim es crearà una porta d'accés en el mur que dóna al Parc d'Anna Frank i es repararà la coberta.


 

Edicions locals