Concurs de fotos i solidaritat a la 10a Trobada Gegantera

Nou colles del territori han estat convidades a participar en un dels actes més concorreguts de Sant Josep a la Llagosta

Cultura

Gegants de la Llagosta
Gegants de la Llagosta

La Llagosta

La Colla Gegantera de la Llagosta organitza la seva 10a Trobada, un dels actes centrals de les festes de Sant Josep, el patró del municipi el diumenge 24 de març. En l'edició d'enguany es recupera la tradició de celebrar l'esdeveniment després del 19 de març, dia del sant, modificada el 2017 per la coincidència amb Setmana Santa.

La jornada començarà ben d'hora. A les 9.30 h es farà la Plantada de Gegants a l'avinguda de l'Onze de setembre. A les 11.15 h hi haurà una sessió d'escalfament oberta a tothom per deixar-ho tot a punt de cara a les 11.30 h. Serà aleshores quan començarà la Passejada Gegantera, que estarà acompanyada amb animació de Di Commedia dell'Arte.

A la 13 h es produirà la Picada de Gegants i el final de festa a la plaça Antoni Baqué, que acabarà el toc de gralles i tabals.

La Colla Gegantera de la Llagosta no estarà sola aquest dia. Un total de 9 colles han estat convidades a l'acte: Calella, Cornellà de Llobregat, Club Amics de Rubí, Gualba, Montbau (Barcelona), Santa Perpètua de Mogoda, Tordera, Vilassar de Dalt i Vinaròs.

A més, la trobada també tindrà el seu vessant solidari, ja que es durà a terme un gran recapte de material personal a l'avinguda Onze de Setembre i a la plaça d'Antoni Baqué de productes de neteja de la llar, destinat a les famílies llagostenques amb la col·laboració de l'Associació de Voluntariat Social REMS.

Finalment, la trobada també tindrà el seu propi concurs xarxes socials. Sota el hashtag d'Instagram #lallagostaesgegant19 les tres millors fotografies de la diada gegantera podran guanyar un lot de productes i descomptes en els comerços que participen a l'esdeveniment.

Edicions locals