Les Llagostes de l'Avern estrenen grup de tabalers

La colla de diables presenta per Sant Josep per primer cop els seus tabalers

Cultura

Les Llagostes de l'Avern
Les Llagostes de l'Avern

La Llagosta

Com en altres edicions de la festa de Sant Josep, la colla de diables local, Les Llagostes de l'Avern, serà l'encarregada de dur al municipi el foc. Aquest dissabte el col·lectiu organitza un correfoc infantil a les 20 h a l'avinguda Onze de Setembre. Aquest correfoc pensat per als més menuts no tindrà pólvora sinó que es farà amb llums.

Més tard, la colla es dirigirà a la plaça d'Antoni Baqué on durà a terme una exhibició, aquest cop sí, amb foc i pólvora. Serà a les 21 h i tots els membres de la colla una trentena de adults i nens "cremaran figures com l'estàtua de la llibertat, el sol o l'escarbat". "Es realitzarà una encesa general", afirmen des del col·lectiu llagostenc. Per a aquest esdeveniment, la colla de la Llagosta ha convidat a la colla dels Llamps i trons diables de Martorelles i a la colla Badalones Besties del Foc.

A més a més i com a novetat l'espectacle servirà per donar a conèixer els tabalers de la colla "que actuen per primer cop".

Revetlla popular

La Parroquia de Sant Josep serà l'encarregada d'oferir una nova revetlla popular pel patró llagostenc. En aquesta esdeveniment hi haurà barra amb begudes, música i tapes a 1 euro. La revetlla popular començarà a les 20 h i acabarà a la 1 h.

Edicions locals