Inaugurades les noves màquines de fitness del CEM el Turó

L'adquisició ha tingut un cost de 96.200,46 euros sorgits d'una partida destinada "instal·lacions esportives"

Societat

Noves màquines de fitness
Noves màquines de fitness

La Llagosta

El dijous es va posar en marxar la nova sala de fitness reformada del Complex Esportiu Municipal El Turó.

L'ajuntament ha invertit 96.200,46 euros sorgits d'una partida destinada "instal·lacions esportives" dels Pressupostos Generals Municipals de 2019 en la compra de les noves màquines que han substituït a les adquirides l'any 2004 i que tenien una vida útil màxima de 8 anys. Feia per tant 6 anys que la maquinària del centre havia quedat obsoleta i calia renovar-la.

Entre les noves màquines destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos. Alguns dels elements que s'han instal·lat, com ara les cintes de córrer o les bicicletes, disposen d'una pantalla amb connexió a internet. Aquestes eines permeten programar diferents tipus d'exercici i controlar les constants corporals. El terra de la sala de fitness també ha estat reformat.

Segons ha explicat l'Ajuntament, actualment, "el personal tècnic del CEM El Turó es dedica a guiar els abonats a la instal·lació en l'ús correcte de cada una de les noves màquines de la sala de fitness".

De la mateixa manera, un monitor del centre explica que tot i que "hi ha gent que encara no sap com funcionen les màquines, la majoria d'usuaris estan molt contents amb el canvi".

També s'expressa d'aquesta manera una usuària que bromeja dient que "ja era hora, fa 15 anys que vinc al gimnàs i en tot aquest temps no s'havien renovat les màquines". "Certament, des que hem instal·lat les millores, la gent ha vingut molt més i per mi és més fàcil treballar", conclou el monitor.

Edicions locals