Un jutjat considera que hi va haver mala gestió del CEM El Turó per part de l'empresa Geafe

L'empresa havia interposat una denúncia contra l'Ajuntament de la Llagosta per incompliment del contracte públic i demanava una indemnització

Societat

Un jutjat considera que hi va haver mala gestió del CEM El Turó per part de l'empresa Geafe
Un jutjat considera que hi va haver mala gestió del CEM El Turó per part de l'empresa Geafe

La Llagosta

El Jutjat Contenciós Administratiu número 4 de Barcelona ha desestimat el recurs presentat per Geafe contra la decisió de l'Ajuntament de la Llagosta del cessament del contracte de gestió i explotació per part de l'empresa del Complex Esportiu Municipal El Turó.

Segons informa el consistori, Geafe demanava "l'anul·lació de la resolució del contracte i que l'Ajuntament li pagués una sèrie d'indemnitzacions". Amb tot, l'òrgan judicial ha acceptat que Geafe havia comès un "incompliment molt greu de les seves obligacions essencials" i per això es va produir el fi del contracte.

El consistori llagostenc ha afegit que "a la sentència es considera que hi va haver incompliments reiterats de les seves obligacions per part de Geafe".

En total l'Ajuntament va fer 47 requeriments i va obrir dos expedients sancionadors a Geafe. A més, es desestimen les indemnitzacions sol·licitades perquè la causa de la resolució del contracte va ser l'incompliment del concessionari. L'empresa Geafe pot presentar ara recurs d'apel·lació.

Cal recordar que l'agost de 2012 l'Ajuntament de la Llagosta va haver de clausurar el Complex perquè Geafe tenia sense cotitzar el personal i va deixar així a 1.700 socis sense poder accedir a les instal·lacions. A més el mateix consistori feia més d'un any que estava negociant amb Geafe, per tal que complís el contracte de la concessió i fes un manteniment correcte de les instal·lacions municipals.

Edicions locals