Les noves marquesines de dues parades d'autobús de la Llagosta es demoren

Tot i que el consistori va assenyalar que estarien construïdes aquesta setmana, retards en l'arribada dels vidres faran que no puguin estar operatives en la data prevista

Societat

Avinguda de l'Onze de Setembre
Avinguda de l'Onze de Setembre

La construcció de les noves marquesines de les dues parades d'autobús a l'Avinguda de l'Onze de Setembre que l'Ajuntament va anunciar la passada setmana es demoraran perquè l'empresa constructora encara no té tot el material per realitzar-les.

Així ho ha explicat el consistori que afegia que "la compra de les dues marquesines ha costat 13.163,62 euros, als quals cal afegir uns 2.500 euros més per a la seva col·locació".

És per aquest motiu que actualment, tot i que s'han enretirat els bancs de les parades que són a prop del límit amb Santa Perpètua de Mogoda per poder-hi fer les obres, les noves marquesines no estaran plenament operatives fins d'aquí dues setmanes.

Els problemes han sorgit com a conseqüència d'una demora en les tasques dutes a terme per l'empresa que havia de construir les marquesines i que segons l'ajuntament no han pogut aconseguir els vidres per a les parades. "Ens han informat que són vidres que vénen de l'estranger i que encara no havien arribat", diuen des del consistori.

Edicions locals