Més de 700 persones participen en el carnaval de la Llagosta

L'esdeveniment d'enguany va escurçar el seu recorregut i va acabar al CEM El Turó on es va fer entregar els premis a les comparses

Cultura

Carnaval 2019
Carnaval 2019

La Llagosta

Prop de 700 persones van participar en el Carnaval 2019 de la Llagosta. La rua va començar a la plaça d’Antoni Baqué i va acabar a la pista poliesportiva del CEM El Turó amb el ball del Carnestoltes. Kalala China, en comparses grans, Aloha Hawaii, en comparses petites i Cuéntame un cuento, en individuals, van ser guardonades en els concursos de disfresses.

No van ser els únics que van obtenir premi durant la jornada. El botellón, com a segon classificat i Vamos a contar mentiras, com a tercer van ser reconeguts en el concurs de comparses grans.

Aloha Hawaii

Pel que fa a les comparses petites Fantasía Real, va quedar segona i Flores en la Llagosta, tercera.

En el premi individual, Gatito lindo, en segona posició i Los pequeños Mario i Luigi, en tercera van acompanyar a Cuéntame un cuento.

En total, es van lliurar 20 premis -cinc en comparses grans, cinc en petites i deu en individuals- amb la col·laboració econòmica de diversos comerços i empreses i l'aportació de l'Ajuntament de la Llagosta.

En referència al recorregut, aquest any i com ja és habitual, la cercavila va donar una volta al Passeig de l'onze de Setembre i després va enfilar direcció la rotonda de l'avinguda de Primer de Maig. Enguany es va escurçar el recorregut i van enfilar direcció el CEM El Turó on es va fer el lliurament de premis mitjançant el carrer de l'Estació.

Edicions locals