Les noves màquines de fitness del CEM el Turó arribaran en un mes

Una empresa filial de BH serà l'encarregada d'instal·lar les noves màquines de fitness

Societat

CEM el Turó
CEM el Turó

La Llagosta

L'oferta presentada per una empresa filial de BH, la marca de bicicletes, per dotar el CEM el Turó de maquinària de fitness rebaixarà en més de 10.000 euros el preu de licitació presentat per l'ajuntament el desembre passat. D'aquesta forma la inversió suposarà una despesa de 96.200 euros quan el contracte públic s'havia xifrat en 108.000.

Així va quedar aprovat la passada Junta de Govern Local. Segons ha informat el mateix ajuntament, "entre les noves adquisicions destaquen sis cintes de córrer, quatre el·líptiques, quatre bicicletes per a diferents exercicis, diversos bancs, més de 40 manuelles de diversos pesos, una zona de paviment nou i tots els elements necessaris per exercitar diferents parts del cos". "L'actuació permetrà canviar la maquinària existent per una altra més moderna i amb millors prestacions", afegeix el consistori.

De la mateixa manera, la nova maquinària, comptarà en alguns casos, com ara les cintes de córrer, amb una pantalla amb connexió a internet "des d'on es podrà gestionar l'entrenament de l'usuari o programar les necessitats de cada persona".

"La previsió és que les noves màquines de fitness estiguin instal·lades d'aquí a un mes, aproximadament", conclou el consistori.

 

Edicions locals