Presentació dels llibres de Pepe i Samuel Ramos

Serà dimarts a la biblioteca de la Llagosta

Cultura

Pepe i Samuel Ramos
Pepe i Samuel Ramos

La biblioteca acollirà dimarts (19 h) l'acte de presentació dels últims llibres dels germans Pepe i Samuel Ramos –vocal i president de la Resistencia Literaria–.

Fidelitatis és la vuitena obra de Pepe, i la tercera que passa en una ciutat inventada d'Espanya. "És una novel·la negra paranormal amb tocs de terror, un thriller de suspens", el defineix l'autor. "Dos policies s'enfronten a un assassí en sèrie que està relacionat amb l'orde religiosa del Papa Innocenci X", explica Pepe. Amb sis dones assassinades en només tres dies arrenca aquesta novel·la.

Samuel, per la seva banda, presenta Entremés, el seu segon llibre després d'Amonathep. Es tracta d'una obra formada per cinc històries curtes. A les tres primeres, els protagonistes són els d'Amonathep, de fet, el punt de partida de la primera història és el final del seu llibre anterior, i "la quarta és la introducció a la que serà la meva tercera novel·la –que s'anomenarà El toque– que tracta sobre una forense; és per obrir boca", apunta Pepe. "Intento ser amè i trepidant, amb molts diàlegs per deformació professional, perquè vinc del teatre amateur", clou l'autor.

Edicions locals