Més de 7.000 euros per apropar el teatre als alumnes de la Llagosta

Els estudiants gaudiran d'espectacles a Granollers i al municipi

Cultura

La Diputació subvencionarà les obres al Centre Cultural per a les escoles
La Diputació subvencionarà les obres al Centre Cultural per a les escoles | Ajuntament de la Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta preveu apropar les actuacions teatrals als alumnes dels centres educatius del municipi amb un pressupost de 7.305 euros. Així ho va aprovar la junta de govern local el passat 31 de gener.

Concretament, 4.875 euros aniran destinats a la Fundació Associació Cultural de Granollers, que organitzarà una quinzena d'espectacles per als alumnes llagostencs durant tot el curs que es representaran a Granollers. Algunes de les obres seran Treasure Island (teatre en anglès), Nàufrags (circense), El col·leccionista de pors (titelles) o Miranius (música).

Els 2.430 euros restants els subvencionarà la Diputació de Barcelona per portar a terme una programació d'arts escèniques i musicals al Centre Cultural de la Llagosta, també per als estudiants.

Totes les actuacions tindran lloc entre setmana i en horari lectiu, i seran activitats per als alumnes des d'escola bressol fins a batxillerat.

9.700 € per a la biblioteca

Per altra banda, en la mateixa junta de govern també es va aprovar destinar 3.732 euros a les activitats que formen la programació regular de la biblioteca municipal, i demanar una subvenció de 6.000 al Departament de Cultura de la Generalitat per ampliar el fons bibliogràfic de la biblioteca.

Edicions locals