Descomptes en el rebut de les escombraries per fer ús de la deixalleria de la Llagosta

Els usuaris del carnet de la deixalleria han obtingut descomptes del 10 i el 15% en la factura

Economia

Deixalleria de la Llagosta
Deixalleria de la Llagosta

La Llagosta

Fer servir la deixalleria municipal de la Llagosta almenys deu vegades durant un any, té premi. Segons ha informat el consistori, les persones que ho han fet obtindran una bonificació del 10 o del 15% en el rebut de les escombraries de 2019.

Són un total de 127 ciutadans i un comerç els que es podran acollir a la bonificació. Així mateix seran 69 les persones que tindran una rebaixa en els impostos esmentats del 15% i 58 les que el tindran del 10%.

És la primera vegada que es posa en funcionament l'anomenat carnet de la deixalleria, que funciona amb un registre digital. A més, de la bonificació del 10% per anar a la deixalleria de deu a catorze vegades, s'afegia una del 15% per aquells que feien servir la deixalleria 15 vegades o més. Per als comerços, la bonificació és del 10% si porten material a la deixalleria 20 vegades o més a l'any.

"Les persones que vulguin ser beneficiàries d'aquesta bonificació al rebut de les escombraries tenen a la seva disposició el carnet, que es pot demanar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania", ha explicat l'ajuntament. "La targeta, que s'ha de portar a la deixalleria quan es faci servir, només s'ha de sol·licitar una vegada i no té data de caducitat. Les persones usuàries que ja la tinguin no cal que la tornin a demanar", ha afegit.

Tot i que durant el 2018 han estat 205 persones i cinc comerços els que van sol·licitar el carnet d'ús de la deixalleria, els que han complert amb els requisits per poder aplicar la bonificació han estat 127 persones i un comerç.

Edicions locals