El socialisme català dóna suport a la candidatura d'Óscar Sierra

L'actual alcalde de la Llagosta va assenyalar que la seva gestió municipal havia aconseguit sanejar els comptes de l'ajuntament

Política

Óscar Sierra i Miquel Iceta
Óscar Sierra i Miquel Iceta

La Llagosta

Figures preeminents del socialisme català es van reunir a la Llagosta per donar suport a la presentació d'Óscar Sierra com a candidat a les eleccions municipals del pròxim maig.

Miquel Iceta, primer secretari del PSC, Salvador Illa, secretari d'organització del PSC, Jordi Terrades, diputat al Parlament i Jonatan Martínez, secretari del PSC al Vallès Oriental, van donar escalf a l'actual alcalde de la Llagosta.

L'acte que va transcórrer a la Sala Àgora de l'Institut Marina es va plantejar com una assemblea oberta en la qual els veïns de la Llagosta podien fer les seves preguntes als representants polítics.

Així mateix, Sierra que es presenta per segona vegada a l'alcaldia, va afirmar que "fa quatre anys ens vam trobar amb 1 milió d'euros de factures impagades i una obligació d'impagaments de més de 4 milions d'euros, i teníem la deshonra de pagar les factures a més de 100 dies. Avui, amb el gran treball i l'esforç que es fa, es paguen a menys de 30 dies. Això permetrà que el dia de demà podrem fer inversions al municipi".

Per la seva banda, Iceta va assenyalar que "un dels grans avantatges de l'equip d'Óscar és que no es resigna i que vol més per a la Llagosta".

Per últim, Jonatan Martínez va afirmar que l'agrupació de la Llagosta "és una agrupació de referència a la comarca i per a molts alcaldes i grups municipals socialistes. Durant molts anys el PSC ha estat fent les coses bé a la Llagosta, amb governs que s'han dedicat a solucionar els problemes de la gent".

Edicions locals