Podem Catalunya dóna suport a la candidatura del cercle de la Llagosta sota la seva pròpia marca

Montse García continua éssent l'única candidata de la formació per liderar el projecte de Podem a la Llagosta

Política

Noelia Bail, Montse García i David Clarà
Noelia Bail, Montse García i David Clarà

La Llagosta

L'acte celebrat per Podem la Llagosta el passat divendres per presentar la memòria política del seu cercle municipal va deixar dues constatacions. Montse García va quedar ratificada com a única candidata per liderar el projecte llagostenc de cara a les eleccions municipals del maig i es va anunicar que "és la primera vegada que Podem es presenta a les eleccions municipals amb la seva marca pròpia".

Fa un mes el partit morat de la Llagosta es desmarcava "temporalment" d'una candidatura conjunta que el vinculava amb l'espai dels comuns i que rebia el nom de La Llagosta en Comú Podem. Des d'aleshores el possible pacte es mantenia en l'aire fins que Podem portés a terme el seu procés intern de conformació de la candidatura.

Segons afirma Montse García la candidatura amb els comuns "segueix en 'stand by' fins que acabi el procés per conformar una llista i un programa de Podem".

Al mateix temps l'esdeveniment, que servia per donar el tret de sortida al procés de primàries, va servir per presentar la memòria política que ha de ser la base pel futur programa de Podem la Llagosta. Entre els elements més destacats d'aquesta s'hi troba l'aposta per "un govern de proximitat i contacte amb la ciutadania", "una gestió eficaç" i "una alcaldia i ajuntament verdaderament transparents".

A l'acte també hi van participar David Clarà, portaveu de Podem Catalunya i regidor de l'Ajuntament de Barberà del Vallès i Noelia Bail, secretaria general de Podem Catalunya. Ambdós van valorar molt positivament la tasca que els autoanomenats "ajuntaments del canvi" han realitzat durant els darrers quatre anys.

La mateixa Bail va ser qui va assenyalar que la candidatura sota la marca de Podem la Llagosta, comptarà amb "el complet suport de l'estructura del partit".

Edicions locals