L’Ajuntament de la Llagosta ofereix el CEM el Turó als veïns afectats per l’incendi perquè es puguin dutxar

Les persones que van haver de deixar les seves cases podran utilitzar de forma gratuïta les instal·lacions del CEM el Turó

Societat

Pis afectat a l'incendi
Pis afectat a l'incendi

La Llagosta

El mateix dissabte el consistori llagostenc ja va oferir la seva ajuda als afectats per l’incendi de la plaça de Catalunya a través dels Serveis Socials municipals. Les persones que no tenien familiars que els acollissin a casa seva van poder passar la primera nit en un hotel del poble o de Mollet.

Amb tot l’ajuntament ha anunciat que els veïns afectats “podran gaudir gratuïtament de les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal El Turó”. Amb aquesta iniciativa s’espera que “puguin fer servir les dutxes d'aquest equipament, però també podran accedir a la resta de serveis”. A més, aquells que tinguin infants podran portar-los gratuïtament a Divertiland, a la plaça d'Europa.

Una part dels veïns van poder tornar ahir a casa. En concret, van accedir-hi els que tenen el seu domicili fins a la quarta planta, menys el situat tot just a sota de l’habitatge de la cinquena planta en el qual es va originar el foc.

L'ajuntament explica que "fins d’aquí a un parell de setmanes, com a mínim, no podran tornar-hi la resta de veïns, els que viuen entre la cinquena i la novena planta".

Edicions locals