Una persona morta en l'incendi d'un habitatge a la Llagosta

El foc s'ha produït en un edifici de nou plantes de la plaça Catalunya

Societat

Una persona morta en l'incendi d'un habitatge a la Llagosta
Una persona morta en l'incendi d'un habitatge a la Llagosta

Una persona ha resultat morta aquest dissabte a la Llagosta en l'incendi que s'ha declarat en un bloc de pisos de 10 plantes, amb 4 pisos per planta, concretament a la plaça Catalunya, número 5. Fins a vuit dotacions de Bombers han treballat en l'extinció de l'incendi.

En l'incendi de l'habitatge, situat a la 5a planta de l'edifici, hi ha hagut una víctima mortal i, a més, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) també ha atès dues persones afectades pel fum.

Una d'elles és un agent de la Policia Local, que es va traslladar a l'Hospital de Mollet, però que actualment està fora de perill i ha abandonat el centre mèdic tot i que segueix de baixa. L'altra, segons informen els Bombers, no requereix trasllat a cap centre hospitalari.

Els Bombers han rebut l'avís a les 14.34 h i poc després de les 15 h el foc ha quedat controlat. Ara com ara encara es desconeixen els detalls sobre l'abast de l'incident, que ha cremat completament un habitatge del bloc, i els Bombers revisen la resta de pisos.

El succés s'ha produït poc després que un altre incendi hagi afectat aquest dissabte un bloc d'habitatges del barri de Sant Roc de Badalona, on han mort 3 persones i una trentena han resultat afectades.

Aquesta tarda, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha visitat el lloc dels fets i s'ha reunit amb l'alcalde, Óscar Sierra.

El mateix dia dels fets l'Ajuntament va posar a disposició dels veïns evacuats que no tenien familiars a casa dels quals passar la nit, la possibilitat de dormir a un hotel de forma gratuïta a la Llagosta i a Mollet. Segons informa un dels veïns, les opcions van ser el Llaghotel, el B&B, l'Hotel Catalan i l'Hotel Porta de Gallecs.

Tal com va informar consistori a les persones afectades, a partir de la segona nit, són les asseguradores qui s'encarregarà facilitar allotjament, tot i que el mateix Ajuntament els oferirà suport i assessorament en tot moment.

Edicions locals