Tot a punt per a la visita dels Reis Mags d’Orient a la Llagosta

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran dissabte els carrers del municipi per recollir les cartes dels més petits

Cultura

Un any més, els Reis d’Orient recorreran els carrers del Baix Vallès en la visita més esperada de l'any. A la Llagosta, els Reis Mags d'Orient recorreran els carrers a partir de les 18 h –des del carrer Estació– fins a arribar a la plaça d’Antoni Baqué, on seran rebuts per l'alcalde.

A partir de les 19.30 h, els Reis rebran a tots els nens i nenes que vulguin saludar-los personalment i lliurar-los les seves cartes. A més, el patge Xumet, convidat per la Murga, recollirà els xumets dels infants que vulguin lliurar-los als Reis d’Orient.

D'altra banda, els Patges Reials i les Elfes de Volats seran aquest divendres a la plaça d'Antoni Baqué en una tarda plena d'activitats (de 17 h a 20 h) organitzada per l'Associació de Comerciants i Serveis i pels Volats. Hi haurà un taller infantil (17 h), una masterclass d'arts marcials (17.30 h), una xocolatada solidària i vi calent (18 h), un espectacle d'animació infantil amb La Carpa, Espai Cultural (18.15 h), els sorteigs d'un val de 100 € i de la visita dels Reis Mags a casa (19 h) i la fi de festa a les 19.30 h ritme de zumba.

Els patges també seran a la seu de l'Asociación Rociera Andaluza de 18 h a 20 h. Pel que fa al dia de Reis, diumenge, hi haurà llits elàstics i cavallets al solar de l'Església d'11 h a 14 h i de 16 h a 19 h, als quals els infants podran pujar gratuïtament.

 

Edicions locals