La Llagosta celebra un any més un Nadal a l'andalusa

Tres organitzacions s'encarreguen de les activitats de Nadal de caire andalús

Societat

Casa Andalucia de la Llagosta
Casa Andalucia de la Llagosta

Ja fa anys que la Llagosta ofereix unes festes diferents. L'Associación Rociera Andaluza de la localitat i la Casa de Andalucía són les encarregades d'oferir activitats que acosten  la tradició nadalenca del sud espanyol al municipi català.

Aquest divendres a les 21 h se celebra el 19è Festival de nadales i recollida d'aliments organitzat per l'Associació Rociera. Aquesta activitat solidària amb una llarga tradició a la Llagosta, comptarà amb diversos cors rocieros que interpretaran nadales tradicionals andaluses.

Dissabte a les 19 h, la Casa Andalusia serà escenari d'un intercanvi cultural en el qual hi haurà una actuació per celebrar el Nadal de grups folklòrics. El grup Arte y coraje de Cornellà, el Coro rociero Hermandad del Rocío de Barcelona i l'intèrpret de cançó espanyola José Luis Lobo seran els encarregats de la festa. A l'acte també hi acturaran els quadres de ball de Casa de Andalucía Algarabia, Azahar, Cristina i Meritxell. 

Així mateix, també la Casa de Andalucía organitza dissabte de 9 a 14 h i diumenge de 10 a 18 h, a la plaça Antoni Baqué, una degustació i venda de productes tradicionals andalusos nadalencs.

A tots aquests actes cal sumar-hi la Zambomba Flamenca organitzada per la Unión Musical la Flamenca que es durà a terme al Centre Cultural diumenge de 12 a 18 hores.

Edicions locals