Diumenge se celebrarà el primer Dia de la Riera a Palau-solità i Plegamans

Tallers, exposicions i una passejada per la riera de Caldes són algunes de les activitats programades

Societat

Dia de la Riera
Dia de la Riera

La Llagosta

El diumenge de 10 a 14 h, tindrà lloc el primer Dia de la Riera a Palau-solità i Plegamans, una activitat “dissenyada per gaudir en família o amb amics dels entorns fluvials” que la Llagosta organitza dins el projecte Viu la riera! amb Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.

Entre les activitats que es desenvoluparan durant tot el matí destaquen tallers de fauna, de caixes niu i de mini testos fets amb canya, exposicions fotogràfiques, passejades o una plantació d’arbres i arbustos de ribera. En finalitzar s’oferirà un tastet de productes saludables a tots els assistents. Aquesta matinal se celebrarà a la Ronda Verda, entre el CAP i l’Espai Jove l’Escorxador.

“La jornada està impulsada per un grup de ciutadans i ciutadanes procedents d’aquests quatre municipis amb l’objectiu principal de què tothom pugui gaudir de l’entorn mentre aprenen a valorar-lo i estimar-lo”, afirmen des de l’organització.

La celebració anual del Dia de la Riera és un dels acords polítics signats pels ajuntaments de la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui un cop finalitzat el procés participatiu impulsat per UIC Barcelona School of Architecture i l’Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona amb el suport de RecerCaixa, un projecte impulsat per l’Obra Social “La Caixa” en col·laboració amb l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d’Indústria, Economia i Competitivitat. El projecte també compta amb el suport del Consorci Besòs Tordera.

Edicions locals