La Llagosta celebra la Setmana Cultural de la Gent Gran

La setmana compta amb una xerrada, una sortida cultural i activitats musicals

Societat

Setmana Cultural de Gent Gran de la Llagosta
Setmana Cultural de Gent Gran de la Llagosta

La Llagosta

Aquest dilluns es va iniciar la Setmana Cultural de la Gent Gran a la Llagosta amb un acte al Casal d’Avis del municipi i un programa que s’allargarà fins el diumenge amb una xerrada, una sortida cultural i activitats musicals.

La primera activitat va tenir lloc a les 16.30 h amb una xerrada sobre alimentació saludable titulada “Alimenta el teu benestar” a càrrec del doctor Lluís Julian, tècnic municipal de Salut Pública.

Aquests dimarts hi ha programada una tarda musical, amb una audició musical i un audiovisual. La proposta començarà a les 17 h.

Per a dijous, hi ha prevista una sortida cultural al Monestir de Poblet i a Montblanc. Les persones interessades s’han de posar en contacte amb la dinamitzadora del Casal d’Avis.

La programació continuarà divendres, a les 17 h, amb l’actuació del grup de playback La alegría de vivir. La darrera activitat serà diumenge amb el ball amb música en directe a càrrec de Cristian, a partir de les 17 h. El ball tindrà una entrada de quatre euros.

La Setmana Cultural de la Gent Gran està organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta.

Edicions locals