De la Llagosta a Lapònia en trineu per visitar el Pare Noel

Aquest dijous comença el passatge de Nadal Nöel 'Le voyage magic', al Parc Popular

Cultura

Aquí acabarà al recorregut, a l'habitació del Pare Noel
Aquí acabarà al recorregut, a l'habitació del Pare Noel | Jose antonio guerra

L'Associació d'Esdeveniments Culturals de la Llagosta estrena aquest dijous el passatge de Nadal Nöel Le Voyage Magic, una activitat familiar que serà a la carpa del Parc Popular fins al 23 de desembre.

Els assistents gaudiran d'un viatge que els portarà de la Llagosta fins a Lapònia en un trineu per a sis persones que sobrevolarà el mateix municipi, Barcelona, París i Londres fins arribar a la destinació, el poble del Pare Noel. Allà es visitarà l'oficina de correus, on arriben les cartes, i la fàbrica de joguines, entre d'altres. Tot plegat sorgeix de la creació d'un inventor, que ha construït una màquina voladora perquè els més menuts visitin el Pare Noel i li lliurin les seves cartes.

El passatge estarà obert els dijous i divendres de 16.30 h a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius d’11.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h. Els preus van dels 2,5 als 4,5 euros i es poden aconseguir descomptes a la setantena de comerços col·laboradors. La proposta compta amb la col·laboració d'Álvaro Monterrubio (audiovisual), José Molina (sonorització); els actors d'Horroryzeme i l'Ajuntament de la Llagosta.

Edicions locals