L'Ajuntament de la Llagosta destinarà 23.280 euros en el recanvi de l'enllumenat antic de tres carrers

El consistori de la Llagosta modifica les partides pressupostàries per reparar l'enllumenat de tres carrers del municipi

Economia

Carrer Santa Teresa
Carrer Santa Teresa | Google

La Llagosta

Amb les pluges dels darrers mesos, l'enllumenat dels carrers Santa Teresa i Sant Josep i el passatge Pedrós de la Llagosta ha patit diverses avaries que han deixat els trams en qüestió totalment a obscures a les nits. Des de l'Ajuntament confirmen que es tracta d'una línia elèctrica antiga que ja fa temps que precisa un recanvi.

És per aquest motiu que l'últim ple extraordinari de l'Ajuntament va votar una proposta de l'alcaldia que tenia com a objectiu modificar les inversions pressupostàries del 2018 per poder fer front a la despesa que suposa la reparació i millora de l'enllumenat dels dos carrers i el passatge.

La modificació pressupostària dotarà a l'Ajuntament de 23.280 euros que permetran el recanvi de la línia elèctrica per un sistema d'il·luminació de baix consum LED.

El ple de l'Ajuntament de la Llagosta va aprovar aquesta modificació amb els vots favorables del govern municipal -PSC, PP i PDeCAT- i amb l'abstenció de Ciutadans, ICV-EUiA i ERC.

Tanmateix, Xavier Cols d'ERC va voler saber sota quin criteri es treien 3.000 euros de les partides destinades a la millora del camp de futbol municipal i al projecte de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, i 10.000 euros dels treballs de control de la legionel·losi.

Segons va respondre la regidora d'Economia i Hisenda, Conchi Jiménez, en el cas del camp de futbol els diners sortien d'una porta la reparació de la qual va més barata de l'esperat i en el cas del punt de recàrrega el capital es retirava gràcies a una subvenció de 137.000 euros de la Diputació rebuda per l'Ajuntament per tirar endavant el projecte. Pel que als treballs de control de legionel·losis Jiménez va afirmar que "són temes que encara s'estan treballant i hem optat per retirar part de la partida pressupostaria per a cobrir-la al futur amb els diners de la subvenció de la Diputació".

Edicions locals