L'Ajuntament de la Llagosta paga els proveïdors per sota del llindar dels 30 dies

L'any 2016 l'Ajuntament va arribar a pagar per sobre Dels 200 dies

Economia

Diners
Diners

La Llagosta

l període de pagament mitjà de l'Ajuntament de la Llagosta als proveïdors ha estat de 12 dies durant el tercer trimestre d'aquest any 2018. Per primera vegada, el Consistori llagostenc s'ha situat per sota dels 30 dies que marca la legislació.

Segons ha informat el mateix consistori, ara "l'Ajuntament pot sol·licitar ara subvencions estatals per dur a terme projectes al municipi". Durant tot aquest any, el període de pagament mitjà als proveïdors per part de l'Ajuntament ha baixat.

L'any 2016, va arribar a estar per sobre dels 200 dies. "Estem davant d’una dada històrica en aquest ajuntament i és el resultat d’un intens treball per sanejar l’economia municipal", ha assegurat la regidora d'Economia i Hisenda de l'Ajuntament de la Llagosta, la socialista Conchi Jiménez.

"Des del primer dia, estem gestionant els diners públics amb molta responsabilitat", ha afegit Jiménez. "Comencem a veure els resultats de la bona gestió amb indicadors molt positius, com el període mig de pagament als proveïdors", ha conclòs la regidora d'Economia i Hisenda

Edicions locals