La sala Fiveller acull 'El Gran Showman, el musical'

El grup llagostenc La Carpa porta l'obra

Cultura

La sala Fiveller acull 'El Gran Showman, el musical'
La sala Fiveller acull 'El Gran Showman, el musical'

El grup STage de la Carpa Espai Cultural de la Llagosta representarà diumenge (18 h) a la sala Fiveller de Mollet l'espectacle El Gran Showman, el musical. Es tracta d'una versió adaptada de la pel·lícula homònima estrenada el 2017 i protagonitzada per Hugh Jackman.

El musical celebra el naixement del show business i explica la història –real– de P.T. Barnum, un visionari showman i empresari circense que va sorgir del no-res per crear un espectacle que va convertir-se en una sensació mundial i que va ser conegut com "el major espectacle a la Terra".

L'obra es va gestar durant el mes de juliol, en un mes intensiu de formació professional de teatre, cant i dansa a La Carpa. Com explica el director, Jaime Calvet, "les actuacions a La Carpa van agradar molt i es van omplir les cinc funcions". Per aquest motiu, s'ha optat per "sortir de l'entorn i fer bolos". La primera va ser a Montcada, i diumenge, a Mollet.

Calvet també destaca que "tots els actors i les actrius tenen entre 14 i 24 anys, excepte el protagonista –el professor de la formació–, que en té 29". I es tracta del propi Calvet, així com Andrea Gaertner, Lara Martínez, Gerard Uceda, Ainara Bonilla, Àfrica Alamino, Laura Damian, Carol Limpias, Lorena Castro, Xavi Rivadeneira, Amanda Criach, Anna Martínez, Lucia Gaertner i Andrea Moreno. A més, Francesc Collado és el director musical, Delia Cervantes s'encarrega del maquillatge i Álvaro Monterubio del disseny dels llums.

Edicions locals