200.000 euros per renovar la Plaça Catalunya de la Llagosta

Les empreses concursants tindran fins al 15 de novembre per presentar la seva proposta

Economia

Plaça Catalunya la Llagosta
Plaça Catalunya la Llagosta

La Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta ha anunciat la licitació per a les obres de millora de la Plaça Catalunya en les que, com apuntava el consistori el mes de juliol, invertirà 200.000 euros.

Aquestes obres consistiran a asfaltar la calçada de la plaça, instal·lar cautxú a les zones de jocs infantils i reparar part del clavegueram. Així mateix, també es vol millorar la connexió visual entre la plaça de Catalunya i el carrer del Pintor Fortuny, el passeig del Pintor Sert i l'avinguda del Primer de Maig.

Segons apunta el mateix Ajuntament, la Plaça Catalunya que té una superfície de 3.108 m² i "es caracteritza per un baix ús veïnal i escassa activitat comercial".

El pressupost de l'obra és de 200.000 euros i el període d'execució serà de tres mesos i mig. A partir d'ara es farà l'exposició pública del projecte i posteriorment es produirà l'adjudicació de les obres.

Les empreses que vulguin presentar-se al concurs per dur a terme les activitats de remodelació tindran fins al dia 15 de novembre per exposar el seu projecte. Una vegada adjudicat el contracte, l'empresa guanyadora tindrà tres mesos i mig per realitzar l'obra.

Edicions locals