Un pis de l’avinguda de l’Onze de Setembre pateix un despreniment del sostre

Els bombers van intervenir apuntalant les bigues de formigó amb 12 puntals de ferro i 12 de fusta

Societat

Avinguda de l'Onze de Setembre
Avinguda de l'Onze de Setembre

La Llagosta

El menjador d’un habitatge de l’avinguda de l’Onze de Setembre de la Llagosta va patir un despreniment del sostre el diumenge poc abans de les 17 h. Tot i que no hi va haver cap ferit, la persona que viu al pis, una dona de 91 anys, va ser traslladada a l’Hospital de Mollet per un atac d’ansietat.

Fins a tres dotacions dels Bombers de la Generalitat es van traslladar fins a la Llagosta, a més de la Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques. Segons l'Ajuntament, "sembla ser que uns problemes de filtracions a la terrassa del sobreàtic han causat esquerdes a les bigues i el despreniment del sostre del menjador de l’àtic situat just a sota".

Els Bombers van retirar les peces que encara no havien caigut, però que ho haurien fet al cap de poc temps i van apuntalar les bigues de formigó amb 12 puntals de ferro i 12 de fusta. Es tracte en paraules del cos de bombers de una “solució transitòria”.

L’Ajuntament de la Llagosta ha elaborat un informe, redactat per l’arquitecte municipal, en el qual insta a substituir el forjat en una setmana. Passat aquest termini, si no es fa aquesta actuació, per un tema de seguretat, l’Ajuntament repararà les bigues i posteriorment reclamarà el cost de l’actuació a qui s’hagi de fer responsable.

Edicions locals