Chus Maroto presenta la seva trilogia sobre la dona

Serà dimarts a la biblioteca de la Llagosta

Cultura

Chus Maroto presenta la seva trilogia sobre la dona
Chus Maroto presenta la seva trilogia sobre la dona

La biblioteca acollirà dimarts (19 h) la presentació dels tres llibres d'autoajuda publicats per la llagostenca Chus Maroto, amb la presència de l'autora.

Amb La maternidad tiene un nombre: Mamá, l'autora tracta tant la maternitat com la criança i pretén "treballar les ombres i ferides de les dones" i que convisquin amb ambdues situacions "sense pressions i fent servir el propi instint". També promou una "criança respectuosa amb els fills".

A Conoce, ama y juega con tu niña interior, insta les dones a què "es mirin endins" per "reconèixer i sanar les ferides que hem patit des de petites i que ens han repercutit a l'adolescència fins a l'adultesa". Es refereix principalment a molts "patrons i pors" amb els quals han conviscut.

Per últim, Tú eres como el Ave Fénix "és el ressorgir de la dona" i proposa "viatjar al món interior, escoltar-te a tu mateixa i saber com ets". És un missatge d'"empoderament" cap a les dones, que "hem de creure que totes som úniques i especials, i ho mereixem tot en aquesta vida".

Maroto també explica que la seva intenció era escriure "un conte per als pares i mares sobre la criança lliure". I al final, s'ha convertit en tres llibres adreçats principalment a les dones. Tanmateix, l'autora assegura que "també hi ha homes que l'estan llegint".

Edicions locals