3 de Teatre torna a la Llagosta amb obres com 'Mala Broma'

També hi actuarà Miguel Àngel Marín i es representaran dues actuacions més

Cultura

Divendres que ve tornarà una nova edició del festival 3 de Teatre, en què hi haurà quatre espectacles teatrals del 9 a l'11 de novembre al Centre Cultural i a la plaça d'Antoni Baqué.

Arrencarà amb un monòleg de Miguel Ángel Marín el dia 9 (20 h), que torna al municipi després de la seva actuació a la festa major. En aquest cas, portarà el seu nou espectacle Demogracia, un xou crític i ple de les bogeries de l'humorista.

El 10 (12 h), la companyia Teatre Mòbil portarà l'espectacle de teatre infantil de carrer a la plaça d'Antoni Baqué. Serà l'única actuació que no es farà al Centre Cultural. Dos actors de dimensions còsmiques arribaran a la Llagosta amb el seu número que barreja música i jocs d'habilitats.

El mateix dia, al vespre (20 h), la comèdia negra Mala broma –escrita per Jordi Casanovas i dirigida per Marc Angelet– reflexionarà sobre els límits de l'humor. El preu de l'entrada és de 9 euros anticipada –ja es poden comprar a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de la Llagosta– i 12 euros en taquilla.

Per últim, Escenes d'un matrimoni, al mateix preu que l'anterior, clourà la programació. La companyia Nexus Europa presenta un diàleg a dos que planteja l’essència d’un amor, de la institució matrimonial i del que això representa.

El festival, però, no comptarà enguany amb el Cabaret. Després de la marxa del coorganitzador Carlos Lupe, l'Ajuntament no ha pogut aconseguir repetir aquesta actuació.

Exposició per llegir el teatre

Espectacles a banda, del 5 al 10 de novembre estarà disponible l'exposició Llegir el teatre. Es tracta d'una mostra de llibres comentats al club de lectura de la biblioteca en el marc del programa homònim que promou la lectura d'obres de teatre. Es tracta d'una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Teatre Nacional de Catalunya, i inclou obres d’èpoques i d'estils diversos. i

Edicions locals