La militància del PSC de la Llagosta torna a escollir a Óscar Sierra per ser candidat a l’Alcaldia

L’actual alcalde tornarà a presentar-se amb la intenció de mantenir el nombre de regidors

Política

Óscar Sierra
Óscar Sierra

La Llagosta

Óscar Sierra tornarà a ser el candidat del PSC a la Llagosta. Així ho va ratificar la militància de la formació, el divendres a les 20 h a la Casa del Pueblo en una assemblea extraordinària oberta també a simpatitzants de l’agrupació local del PSC.

En una votació on només es presentava l’actual alcalde després de rebre l’aval de la militància del partit, va quedar ratificada per unanimitat la proposta de Sierra que, després de recuperar l’Alcaldia per als socialistes el 2015, es presentarà el 2019 com una candidatura de continuïtat “de la bona feina feta durant els últims tres anys i mig”.  

Al voltant de 40 persones van estar presents durant la votació que segons Sierra es va produir en un clima de tranquil·litat i “en positiu”. Tot i aquest ambient de cordialitat, l’actual alcalde no va dubtar en carregar contra la gestió de l’anterior govern municipal d'ICV-EiUA que econòmicament i segons el seu parer va ser “un desastre”. “Aquests tres anys i mig que portem ha estat un temps que hem hagut d’arreglar l’Ajuntament”, va dir Sierra que va afegir que “ara el nostre Ajuntament comença a tenir l’equilibri pressupostari i ho hem fet fent coses al carrer, treballant per a la ciutadania.

Així mateix, el del PSC es presentarà com un alcalde “proper a la gent” i amb la clara voluntat de “soluciona problemes i millorar l’economia”. A més a més, la intenció de la formació socialista és mantenir el nombre de regidors –actualment set- i demostrar que “la gent pot seguir confiant en nosaltres perquè hem acomplert el 90% de les nostres propostes”.

Pel que fa al programa electoral de cara a les municipals del pròxim maig, l’alcalde ha afirmat que les Joventuts Socialistes de la Llagosta ja han començat a redactar la seva part i que molta gent s’ha acostat al partit per iniciar el procés de creació. “Conformarem un gran equip”, ha conclòs Sierra que ha remarcat la necessitat d’agrupar el màxim de persones possibles per teixir un programa “el més participatiu possible”.

Edicions locals