La castanyada més terrorífica, a la Llagosta

La Llagosta serà un dels municipis que comptarà amb un passatge del terror per Halloween

Cultura

La castanyada més terrorífica, a la Llagosta
La castanyada més terrorífica, a la Llagosta

La castanyada i Halloween. Totes dues celebracions –una de catalana i l'altra d'importada– ompliran d'actes el Baix Vallès. Tanmateix, els passatges del terror i les activitats que juguen amb la por guanyen any rere any un pes més important.

A la Llagosta, el Halloween Black Nights Experience omplirà el parc Popular d'activitats. L'acte central serà el passatge del terror, a càrrec de l'Associació d'Esdeveniments Culturals de la Llagosta, continuació del que es va muntar durant la passada festa major i que també tornarà a comptar amb els actors i les actrius d'Horroryzeme. El passatge, que es farà els dies 27, 28 i 31 de novembre i de l'1 al 3 de novembre (de 19 h a 23.30 h) tindrà cada dia una sessió pensada per al públic familiar i una altra més terrorífica. Aquest cap de setmana i de l'1 al 3 de novembre també hi haurà la Saltanyada, uns tallers infantils a càrrec de la colla dels Saltats, i el Museu de cera amb els grans assassins de la història, que Volats muntarà el dissabte i el 3 de novembre. A més, el Nou Casal farà dimecres (16.30 h) tallers de maquillatge i un photocall, i l'Associació de djs de la Llagosta VIPS organitzarà aquella nit (de 22 h a 3 h) una festa amb música i un concurs de disfresses terrorífiques.

Halloween Black Nights Experience a banda, dimarts (21 h) es farà un taller de relats de por teatrals a la Biblioteca, amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música. A la plaça Antoni Baqué, dimecres (de 17 h a 21 h) tornarà la Halloweenyada, el concurs de moniatos disfressats i tallers infantils de Halloween amb l'Esplai Dijoc, i també hi haurà paradetes amb castanyes, moniatos i crispetes amb Les Llagostes de l'Avern, que projectaran una pel·lícula a partir de les 20 h. Finalment, la Casa de Andalucía també vendrà castanyes dimecres al vespre (de 20 h a 1 h) al Centre Cultural.

També hi haurà activitats de castanyada i Halloween a Mollet, Parets, Montornès, Montmeló, Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles.

Edicions locals