Amics de la Cultura Hema Fama s'acomiaden dels escenaris

L'entitat llagostenca va fer diumenge la seva darrera representació

Cultura

Amics de la Cultura Hema Fama s'acomiaden dels escenaris
Amics de la Cultura Hema Fama s'acomiaden dels escenaris | Marc Barrio

L'entitat local Amics de la Cultura Hema Fama es va acomiadar diumenge a la tarda dels escenaris, amb la representació de tres obres de teatre al Centre Cultural. L'entrada gairebé omple el ple.

Es tracta de Cómo han cambiado las cosas i Me caso conmigo misma, escrites per la llagostenca Emilia Murillo, i El consultorio, escrit per la també llagostenca Maite Salcedo. Unes obres que van interpretar amb la participació d'un antic company de l'entitat i de dos membres de Pícaro Teatro, que es van sumar als actors d'Hema Fama.

Des de l'entitat expliquen que "per motius personals s'ha decidit per junta que no podem fer més obres de teatre". La decisió la van fer oficial en acabar els espectacles de diumenge, amb la presència de l'alcalde, Óscar Sierra, el regidor de Cultura, Mariano García, i la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas. És una decisió que asseguren que "no volíem prendre". D'aquesta manera, Amics de la Cultura Hema Fama atura la seva activitat de manera indefinida, deu anys després de la seva creació.

Edicions locals