El Casal d'Avis celebra el 25è aniversari

Més de 400 persones van assistir dissabte a la festa de celebració

Societat

Més de 400 persones van assistir a la celebració
Més de 400 persones van assistir a la celebració

El dissabte 13 d'octubre es van celebrar els 25 anys del Casal Municipal d'Avis de la Llagosta. Per celebrar-ho, l'Ajuntament va organitzar el mateix dissabte una festa a la qual van assistir més de 400 persones

L’Ajuntament de la Llagosta va celebrar dissabte a la tarda el 25è aniversari del Casal d’Avis amb una festa a la qual van assistir més de 400 persones. L’acte es va fer

Els assistents a l'acte van poder ballar amb la música en directe del grup Sol de nit i van gaudir d’un aperitiu. Finalment, la festa va celebrar-se a les instal·lacions del Casal d’Avis i no al carrer, com estava previst en un principi, davant la possibilitat que plogués.

Durant la celebració, l'alcalde Óscar Sierra va destacar “el gran nombre de tallers i activitats que es fan al Casal d’Avis, amb una gran acceptació, per tal d’afavorir un envelliment actiu”.

També Teresa Ventura, presidenta de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta, i Antonia Illescas, regidora de Gent Gran, van tenir un record per a les persones que han passat per les diferents juntes del Casal d’Avis durant aquests 25 anys.

 

Edicions locals