Nou vehicles presumptament abandonats seran retirats de la via pública

L'Ajuntament ha iniciat els tràmits per poder tractar els vehicles com a residus sòlids urbans

Societat

L'Ajuntament ha comptabilitzat nou vehicles presumptament abandonats
L'Ajuntament ha comptabilitzat nou vehicles presumptament abandonats

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat els tràmits per donar de baixa d'ofici i retirar de la via pública nou vehicles que presenten senyals evidents d'estar abandonats. L'actuació arriba després que el grup municipal d'ERC alertés en el ple del 27 de setembre de la presència de diversos vehicles etsacionats al poble presumptament abandonats.

El consistori ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) les dades de nou vehicles presumptament abandonats a la via pública amb l'objectiu d'iniciar els tràmits per donar de baixa d’ofici aquest vehicles i retirar-los del lloc on estan estacionats.

Abans d’aquest tràmit, l’Ajuntament ha intentat localitzar els propietaris dels cotxes i les motocicletes que fa uns temps que són al carrer amb senyals d’estar abandonats.

La publicació al BOP de les matrícules i el model de cada vehicle és el darrer pas per poder comunicar als possibles propietaris la tramitació de baixa d’ofici.

L’anunci al BOP es va publicar el passat divendres i el termini per retirar el vehicle és de quinze dies des de l’endemà de la seva publicació.

 

Edicions locals