El Centre Cultural de la Llagosta ret un homenatge rocker al Peluko

Peluko, que va morir el passat mes de març, era un veí del municipi molt vinculat a la música

Cultura

El Centre Cultural de la Llagosta ret un homenatge rocker al Peluko
El Centre Cultural de la Llagosta ret un homenatge rocker al Peluko | J.E.

Sergio Carrillo

La Taberna del último heavy organitzarà dissabte, amb la col·laboració de La Llagosta Brava, el Peluko Rock, un concert d'homenatge a Peluko, veí del municipi molt vinculat a la música que va morir el passat mes de març. Serà al Centre Cultural –plaça de l'alcalde Sisó Pons, 1– a partir de les 17 h, i el festival s'allargarà fins més enllà de mitjanit.

Com explica el vicepresident de La Llagosta Brava, José Escudero, es tracta d'un "homenatge dedicat a un company i a un amic". I estan "encantats de poder-ho fer", després de la seva "malaurada" pèrdua.

Al concert hi actuaran State kieta (18.50 h), Jake Mate (20 h), Meuques boixes (20.50 h), Sin retorno (22 h) i Tootenso (23.10 h), "amb cinc estils de rock diferents", com assegura Escudero.

De fet, Peluko va ser vocalista de Jake Mate, i tant Tootenso com Sin retorno tenen integrants llagostencs a la banda. L'homenatjat també va ser un dels creadors de l'associació rockera Chiricahuas, que posteriorment va passar a anomenar-se Guerrerros crow, i que actualment tenen la seu a La Taberna del último heavy –a Lliçà d'Amunt–.

Més enllà de les cinc actuacions, a partir de les 00 h hi haurà una jam session on el públic estarà convidat a participar, i durant tot l'esdeveniment hi haurà sortejos i diversos estands, així com servei de bar per comprar entrepans i begudes.

El cost de l'entrada és de tres euros, dels quals un es destinarà a l'Associació de Voluntariat Rems –entitat llagostenca que es dedica al lliurament d'aliments a persones amb necessitats, acompanyament a gent gran, servei de biblioteca a domicili i acompanyament dels escolars a l'ambulatori–.

Dissabte serà el dia en què els ciutadans de la Llagosta homenatgin el Peluko fent allò que tant li agradava: rock'n'roll.

Edicions locals